Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Vorona by Bombo 20/60ml Flavor Shot

Bombo, Γεύσεις γλυκές
12.90 
Σε Απόθεμα
+
Λίστα Αγαπημένων

Bombo Golden Era Vorona 20ml/60ml Flavor Shot

Ξεκινήστε ένα ταξίδι γεύσης με το Vorona by Bombo 20ml/60ml Flavour Shot. Αυτό το αριστούργημα της σειράς Golden Era παντρεύει τις ακαταμάχητες γεύσεις της πραλίνας λευκής σοκολάτας με κακάο, φουντούκι, καφέ και ιρλανδικής κρέμας δημιουργώντας μια premium εμπειρία ατμίσματος.

Φουντούκι, κακάο και πραλίνα λευκής σοκολάτας με μια λεπτή πινελιά καφέ, μαζί με μια ιρλανδική κρέμα, ολοκληρώνουν αυτήν την εξαίσια συνταγή. Ένα ατμιστικό υγρό επιλεγμένων γεύσεων, που αναμειγνύονται αριστοτεχνικά για να βρεθεί ή τέλεια ισορροπία.

Η BOMBO, η ισπανική εταιρεία που ανέδειξε την ποιότητα των πρώτων υλών και το ταλέντο στη μίξη, ολοκληρώνει μια πλήρη σειρά υγρών ατμίσματος για ηλεκτρονικά τσιγάρα με τη σειρά Golden Era. Υγρά της Bombo στη μέγιστη διαύγεια και δημιουργική κορύφωση της εταιρίας, το απόλυτο επιστέγασμα ενός επιτυχημένου έργου. Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήριος δύναμη τους και που απαιτούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Περιεχόμενο: 20ml άρωμα σε μπουκαλάκι PET 60ml 
Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για απευθείας χρήση! Πρέπει να αραιωθεί με βάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις ατμίσματος και βάσεις νικοτίνης εδώ.

Κατασκευαστής:
Bombo
Γεύσεις:
Γεύσεις γλυκές
Συσκευασία σε ml::
60
Περιεχόμενο: :
20ml
Χώρα προέλευσης:
Ισπανία

Παρόμοια προϊόντα