Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Φίλτρα Φίλτρα

Strapped

Η Strapped E-liquid είναι μια κορυφαία μάρκα υγρών ατμίσματος παγκόσμιας κλάσης που κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και πωλείται σε περισσότερες από 30 χώρες και 6 ηπείρους.

Η επωνυμία Strapped E-liquid είναι πολυβραβευμένη και ιδρύθηκε το 2017 από τον Elliot White με μια ιδέα να προσφέρει στη ζήτηση για ένα ποιοτικό ατμιστικό υγρό για ηλεκτρονικά τσιγάρα στην εγχώρια αγορά. Αυτό το όραμα άλλαξε ώστε να παρέχει σε όλους τους χρήστες ατμιστικών σε όλο τον κόσμο.

Η επωνυμία έχει γίνει διάσημο όνομα και ηγέτης στην αγορά με την υποστήριξη της ομάδας της χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένα πρωτόκολλα μάρκετινγκ και τη βοήθεια από φιλικές εταιρίες στον κλάδο.

Η εταιρεία έχει πολυάριθμες παγκόσμιες συνεργασίες που έχουν εγκρίνει, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σε διαφορετικούς κυβερνητικούς οργανισμούς, με στόχο να προσφέρει μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στο κάπνισμα, προσφέροντας παράλληλα μια ποικιλία από λαχταριστές γεύσεις.

Η Strapped E-Liquid έχει εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο με μεγάλη προοπτική σε περιβαλλοντικά, κοινωνικά, οικονομικά και θέματα υγείας. Η εταιρεία χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά στη διαδικασία κατασκευής. Παρέχει ανταγωνιστικές τιμές για το υψηλότερο ποιοτικό προϊόν στην αγορά τους και έχει χορηγήσει και υποστηρίξει πολλές διαφορετικές κοινωνικές καμπάνιες.