Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Φίλτρα Φίλτρα

Innokin

Οι ανταλλακτικές αντιστάσεις και pods της Innokin είναι αναπόσπαστα στοιχεία των αντίστοιχων συσκευών ατμίσματος τους, σχεδιασμένα να προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία ατμίσματος. Είναι γνωστά για την ποιότητα, την αντοχή και την ευκολία χρήσης τους.

Ανταλλακτικές αντιστάσεις: Οι ανταλλακτικές αντιστάσεις της Innokin έχουν σχεδιαστεί για την ποιοτική παραγωγή ατμού και έντονη γεύση. Διαθέσιμες σε διαφορετικά επίπεδα αντίστασης σε ώμ, αυτές οι αντιστάσεις καλύπτουν μια ποικιλία από στυλ και προτιμήσεις ατμίσματος. Είναι κατασκευασμένες από υλικά όπως σύρμα kanthal ή πλέγμα mesh, και το υλικό τροφοδοσίας υγρού είναι συνήθως οργανικό βαμβάκι. Οι αντιστάσεις είναι συμβατές με μια σειρά προϊόντων Innokin, εξασφαλίζοντας ευελιξία και ευκολία για τους χρήστες.

Ανταλλακτικά Pod: Τα ανταλλακτικά pods της Innokin έχουν σχεδιαστεί για απλή χρήση plug-and-play, καθιστώντας τα φιλικά προς το χρήστη ακόμη και για αρχάριους. Αυτά τα pods διαθέτουν σύστημα επαναγεμιζόμενης δεξαμενής, που επιτρέπει στους χρήστες να ατμίζουν το προτιμώμενο ατμιστικό υγρό τους. Τα pods είναι συμβατά με συγκεκριμένες συσκευές και αντιστάσεις Innokin, παρέχοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία ατμίσματος. Με τον εύχρηστο σχεδιασμό και την υψηλής ποιότητας κατασκευή τους, τα ανταλλακτικά pods της Innokin προσφέρουν αξιοπιστία και απόδοση στους ατμιστές.

Μαζί, οι ανταλλακτικές αντιστάσεις και τα pods της Innokin παρέχουν στους ατμιστές την ευελιξία να προσαρμόζουν την εμπειρία ατμίσματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, εξασφαλίζοντας ένα ικανοποιητικό και απολαυστικό άτμισμα κάθε φορά. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος ατμιστής, οι αντιστάσεις και τα pod της Innokin προσφέρουν μια σειρά επιλογών που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας στο άτμισμα.