Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Nirvana by Bombo 20/60ml Flavor Shot

Bombo, Γεύσεις γλυκές
12.90 
Σε Απόθεμα
+
Λίστα Αγαπημένων

Bombo Golden Era Vorona 20ml/60ml Flavor Shot

Αποδράστε σε μία νιρβάνα γεύσεων με το Golden Era Nirvana 20ml/60ml Flavour Shot της Bombo. Προσφέρει μια δελεαστική ανάμιξη κρέμας βανίλιας, ζαχαρώδους καταλανικής κρέμας με παλαιωμένους ξύλινους τόνους για μια premium εμπειρία ατμίσματος.

Αποκλειστική συνταγή υψηλής ποιότητας που συνδυάζει διάφορους αρωματικούς τόνους με κύριο στοιχείο τη λεπτότητα. Η κρεμώδης υφή μιας εκλεκτής κρέμας βανίλιας με απαλές νότες, μια ελαφριά στρώση φρυγανισμένης ζαχαρώδους καταλανικής κρέμας και οι νότες παλαιωμένου ξύλου θα σας κάνει να φτάσετε σε νιρβάνα.

Η BOMBO, η ισπανική εταιρεία που ανέδειξε την ποιότητα των πρώτων υλών και το ταλέντο στη μίξη, ολοκληρώνει μια πλήρη σειρά υγρών ατμίσματος για ηλεκτρονικά τσιγάρα με τη σειρά Golden Era. Υγρά της Bombo στη μέγιστη διαύγεια και δημιουργική κορύφωση της εταιρίας, το απόλυτο επιστέγασμα ενός επιτυχημένου έργου. Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήριος δύναμη τους και που απαιτούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Περιεχόμενο: 20ml άρωμα σε μπουκαλάκι PET 60ml 
Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για απευθείας χρήση! Πρέπει να αραιωθεί με βάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις ατμίσματος και βάσεις νικοτίνης εδώ.

Κατασκευαστής:
Bombo
Γεύσεις:
Γεύσεις γλυκές
Συσκευασία σε ml::
60
Περιεχόμενο: :
20ml
Χώρα προέλευσης:
Ισπανία

Παρόμοια προϊόντα