Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Φίλτρα Φίλτρα

Dotmod

Οι ανταλλακτικές αντιστάσεις και pods από την dotMod είναι μια συλλογή ανταλλακτικών κεφαλών υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία σας στο άτμισμα. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει μια ποικιλία από ανταλλακτικές αντιστάσεις και pods συμβατά με διάφορες συσκευές dotMod.

Οι ανταλλακτικές αντιστάσεις σε αυτή την σειρά έχουν διαφορετικές αντιστάσεις, καλύπτοντας διαφορετικά στυλ ατμίσματος. Είναι πολύ έυκολες στην χρήση και είναι κατασκευασμένες με πλέγμα από ανοξείδωτο χάλυβα 316L, σχεδιασμένο για να βελτιώνει τη γεύση του ατμιστικού υγρού και να παρέχει μια ομαλή και διαρκής εμπειρία ατμίσματος. Τα ανταλλακτικά Pods σε αυτήν τη σειρά έχουν σχεδιαστεί για το σύστημα dotMod dotPod Nano. Διατίθενται σε διαφορετικές αντιστάσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία ατμίσματος. Είναι μιας χρήσης, καθιστώντας τα βολικά για χρήση εν κινήσει.

Αυτή η σειρά ενσωματώνει τη δέσμευση της dotMod στην καινοτομία, την ποιότητα και την ικανοποίηση των χρηστών. Είτε είστε έμπειρος ατμιστής είτε νέος στον κόσμο του ατμίσματος, η σειρά ανταλλακτικών αντιστάσεων και των Pod της dotMod έχει να προσφέρει μια σειρά προϊόντων που θα καλύψει τις ατμιστικές ανάγκες σας.