Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Pompeii by Bombo 40/120ml Flavor Shot

Bombo, Γεύσεις καπνικές
14.90 
Σε Απόθεμα
+
Λίστα Αγαπημένων

Bombo Platinum Tobaccos Pompeii 40ml/120ml Flavor Shot

Εξερευνήστε την αυθεντική γεύση του Pompeii 40/120ml Flavour Shot της Bombo. Ένα προσεκτικά κατασκευασμένο μείγμα από επιλεγμένα καπνά που προσφέρει τη χαρακτηριστική γεύση και το χτύπημα του φυσικού καπνού.

Μίγμα εκλεκτών καπνών. Μια καπνική συνταγή για όσους αναζητούν τη χαρακτηριστική γεύση και το χτύπημα στο λαιμό του αυθεντικού καπνού.

Η BOMBO, η ισπανική εταιρεία που ανέδειξε την ποιότητα των πρώτων υλών και το ταλέντο στην ανάμειξη ατμιστικών υγρών, παρουσιάζει τη σειρά Platinum Tobaccos. Κλασικές συνταγές καπνού που διαρκούν στο χρόνο, με την αριστοτεχνική πινελιά της Bombo. Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήριος δύναμη τους και που απαιτούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Περιεχόμενο: 40ml άρωμα σε μπουκαλάκι PET 120ml 
Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για απευθείας χρήση! Πρέπει να αραιωθεί με βάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις ατμίσματος και βάσεις νικοτίνης εδώ.

Κατασκευαστής:
Bombo
Γεύσεις:
Γεύσεις καπνικές
Συσκευασία σε ml::
120
Περιεχόμενο: :
40ml
Χώρα προέλευσης:
Ισπανία