Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Peach and Mango by Bombo 40/120ml Flavor Shot

Bombo, Γεύσεις φρούτων
14.90 
Μη Διαθέσιμο

Bombo Wailani Juice Peach and Mango 40ml/120ml Flavor Shot

Αφεθείτε στη γλυκιά ζουμερή γεύση ροδάκινου και μάνγκο με αυτό το 40/120ml Flavor Shot από την Bombo. Αυτό το φυσικό μείγμα φρούτων από τη σειρά υγρών Wailani Juice για ηλεκτρονικά τσιγάρα προσφέρει ένα λαχταριστό φρουτώδη ατμό που θυμίζει μια τροπική όαση.

Εκλεκτό νέκταρ ροδάκινου και μάνγκο. Ένα μείγμα που δίνει την έντονη και γλυκιά γεύση φυσικών φρούτων με μεταξένια υφή που είναι πολύ ευχάριστη στη γεύση.

Η BOMBO, η Ισπανική εταιρεία που ανέδειξε την ποιότητα των πρώτων υλών και το ταλέντο στη μίξη, ολοκληρώνει μια πλήρη σειρά ατμιστικών υγρών για ηλεκτρονικό τσιγάρο με την σειρά Wailani Juice (Φρουτώδεις) με έντονες γεύσεις από οπωροφόρα δέντρα που προορίζονται να γίνουν η αίσθηση του καλοκαιριού! Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήριος δύναμη τους και που απαιτούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Περιεχόμενο: 40ml άρωμα σε μπουκαλάκι PET 120ml 
Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για απευθείας χρήση! Πρέπει να αραιωθεί με βάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις ατμίσματος και βάσεις νικοτίνης εδώ.

Κατασκευαστής:
Bombo
Γεύσεις:
Γεύσεις φρούτων
Συσκευασία σε ml::
60
Περιεχόμενο: :
20ml
Χώρα προέλευσης:
Ισπανία