Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Nutty Supra Reserve by Bombo 20/60ml Flavor Shot

Bombo, Γεύσεις ημικαπνικές
9.90 
Σε Απόθεμα
+
Λίστα Αγαπημένων

Bombo Platinum Tobaccos Nutty Supra Reserve 20ml/60ml Flavor Shot

Ανακαλύψτε την τελευταία παραλλαγή του βραβευμένου Supra Reserve από την Bombo το Nutty Supra Reserve. Εμπλουτισμένο με μια απολαυστική γεύση φυστικοβούτυρου, αυτό το άρωμα 20/60 ml προσφέρει μια πλούσια γλυκιά καπνική εμπειρία ατμίσματος με ξηρούς καρπούς.

Νutty Supra Reserve, η νέα παραλλαγή που σαν βάση χρησιμοποιεί την βραβευμένη και ίσως την πιο αγαπημένη ημι-καπνική γεύση της χρονιάς (Supra Reserve Best Tobacco E-liquid Vapexpo 2022), μαζί με επιλεγμένους ξηρούς καρπούς και φυστικοβούτυρο που προστίθενται για την δημιουργία του επόμενου best seller!

Η BOMBO, η ισπανική εταιρεία που ανέδειξε την ποιότητα των πρώτων υλών και το ταλέντο στην ανάμειξη υγρών ατμίσματος, παρουσιάζει τη σειρά Platinum Tobaccos. Κλασικές συνταγές καπνού που διαρκούν στο χρόνο, με την αριστοτεχνική πινελιά της Bombo. Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήριος δύναμη τους και που απαιτούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Περιεχόμενο: 20ml άρωμα σε μπουκαλάκι PET 60ml 
Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για απευθείας χρήση! Πρέπει να αραιωθεί με βάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις ατμίσματος και βάσεις νικοτίνης εδώ.

Κατασκευαστής:
Bombo
Γεύσεις:
Γεύσεις ημικαπνικές
Συσκευασία σε ml::
60
Περιεχόμενο: :
20ml
Χώρα προέλευσης:
Ισπανία