Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Supra Reserve by Bombo 20/60ml Flavor Shot

Bombo, Γεύσεις καπνικές
9.90 
Σε Απόθεμα
+
Λίστα Αγαπημένων

Bombo Platinum Tobaccos Supra Reserve 20ml/60ml Flavor Shot

Ανακαλύψτε τις πλούσιες απολαυστικές γεύσεις του Supra Reserve 20/60 ml Flavor Shot της Bombo. Συνδυάζει απαλό ξανθό καπνό με νότες καραμέλας βανίλιας και ξηρών καρπών για μια πραγματικά ικανοποιητική εμπειρία ατμίσματος.

Ξανθός καπνός με απαλές νότες από καραμέλα, βανίλια και ξηρούς καρπούς. Μια καπνική γεύση με μικρές δόσεις γλυκύτητας. Νικητής των MENA AWARDS 2023 στο Ντουμπάι για το καλύτερο καπνικό υγρό.

Η BOMBO, η ισπανική εταιρεία που ανέδειξε την ποιότητα των πρώτων υλών και το ταλέντο στην ανάμειξη υγρών ατμίσματος, παρουσιάζει τη σειρά Platinum Tobaccos. Κλασικές συνταγές καπνού που διαρκούν στο χρόνο, με την αριστοτεχνική πινελιά της Bombo. Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήριος δύναμη τους και που απαιτούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Περιεχόμενο: 20ml άρωμα σε μπουκαλάκι PET 60ml 
Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για απευθείας χρήση! Πρέπει να αραιωθεί με βάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις ατμίσματος και βάσεις νικοτίνης εδώ.

Κατασκευαστής:
Bombo
Γεύσεις:
Γεύσεις καπνικές
Συσκευασία σε ml::
60
Περιεχόμενο: :
20ml
Χώρα προέλευσης:
Ισπανία