Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

AF Tank by Aspire

Aspire, 22μμ
22.50 
Σε Απόθεμα
+
Λίστα Αγαπημένων

Η Aspire παρουσιάζει τον πιο πρόσφατο ατμοποιητή δεξαμενής για ηλεκτρονικό τσιγάρο (Tank atomiser) με ανταλλακτικές αντιστάσεις, τον ατμοποιητή AF Tank. Ο ατμοποιητής Aspire AF είναι εύκολος στη χρήση και είναι η τελευταία καινοτομία της Aspire που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Το AF Tank είναι ο πρωτοπόρος στη συμβατότητα της κατηγορίας δεξαμενών με την καλύτερη σε πωλήσεις σειρά αντιστάσεων AF, παρέχοντας εξαιρετική και πλούσια παραγωγή γεύσης και ατμού. Απολαύστε εκπληκτική γεύση και μια εξαιρετική εμπειρία ατμίσματος. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του και ο σχεδιασμός του είναι υψηλής ποιότητας.
 

Συμβατός με τη σειρά ανταλλακτικών αντιστάσεων AF

Ξεκλειδώστε την ευελιξία με το AF Tank, άψογα συνδυασμένο με την νεότερη και πιο πρόσφατη αντίσταση AF 0.4Ω για ανώτερη απόδοση. Είναι συμβατό με τις δημοφιλής αντιστάσεις πλέγματος (Mesh) της σειράς AF (0.4/0.6/1.0Ω), εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη εμπειρία ατμίσματος προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.

Εξατομικευμένος έλεγχος ροής αέρα

Το AF Tank δίνει τη δυνατότητα στους ατμιστές να προσαρμόζουν την εμπειρία τους ρυθμίζοντας τον επάνω δακτύλιο ελέγχου ροής αέρα. Ρυθμίστε τη ροή αέρα ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας και να προσαρμόζεται σε διαφορετικές αντιστάσεις, διασφαλίζοντας ένα πραγματικά ικανοποιητικό "ταξίδι" ατμίσματος.

Αντικαταστάσιμος σωλήνας δεξαμενής

Απολαύστε απαράμιλλη άνεση με το AF Tank, το οποίο σας επιτρέπει πλέον να αντικαθιστάτε εύκολα τον γυάλινο σωλήνα δεξαμενής, εάν απαιτείτα, για ένα απρόσκοπτο ταξίδι ατμίσματος.

Σύστημα πλήρωσης με ώθηση προς άνοιγμα

Απολαύστε την επαναπλήρωση ατμιστικού υγρού χωρίς ταλαιπωρία με το διαισθητικό σύστημα επαναπλήρωσης του επάνω μέρους του AF Tank. Σχεδιασμένο για απλότητα και στεγανή απόδοση, αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό εγγυάται ομαλή λειτουργία, βελτιώνοντας την εμπειρία ατμίσματος στο έπακρο.


Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις (συμπεριλαμβανομένου του επιστόμιου: φ28*50 mm / φ22,8*50 mm (TPD)
  • Επιστόμιο: 510 αντικαταστάσιμο επιστόμιο
  • Χωρητικότητα δεξαμενής: 2,0 ml (TPD)
  • Θύρα πλήρωσης υγρού: Πλήρωση υγρού από πάνω με ώθηση προς άνοιγμα
  • Ροή αέρα: Προσαρμόσιμη  - Περιστροφή για να ρυθμίσετε τη ροή αέρα
  • Συμβατότητα αντιστάσεων:

Αντίσταση πλέγματος AF 0.4Ω (20-28W)
Αντίσταση πλέγματος AF 0.6Ω (15-18W)
Αντίσταση πλέγματος AF 1.0Ω (12-15 W)


Η συσκευασία περιέχει:

  • 1x Aspire AF Tank
  • 1x Αντίσταση πλέγματος AF 0.4Ω (20-28W) (Προεγκατεστημένη)
  • 1x Αντίσταση πλέγματος AF 0.6Ω (15-18W)
  • 1x Εγχειρίδιο χρήστη


Μπορείτε να βρείτε τις ανταλλακτικές αντιστάσεις AF εδώ.

Κατασκευαστής:
Aspire
Διάμετρος:
22μμ
Σπείρωμα ατμοποιητή:
510
Χωρητικότητα tank σε ml:
2
Drip Tip:
510

Παρόμοια προϊόντα