Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Tropika by Twelve Monkeys 20/120ml Flavor Shot

12 Monkeys, Γεύσεις φρούτων
15.90 
Σε Απόθεμα
+
Λίστα Αγαπημένων

Αφεθείτε σε μια έκρηξη γεύσης με το Tropika της Twelve Monkeys. Αυτό το 20/120ml flavor shot συνδυάζει τις γλυκές και φρουτώδης νότες παπάγιας λίτσι και φρούτων του πάθους για μια αξέχαστη τροπική εμπειρία ατμίσματος.

Η Twelve Monkeys έχει δημιουργήσει μια τέλεια ισορροπία τροπικών φρούτων που συνδυάζονται προσεκτικά για να καταλήξουν σε ένα από τα πιο ευχάριστα υγρά που έχουν δημιουργηθεί. Αυτή η ευχάριστη, αλλά όχι υπερβολική σύνθεση τροπικών φρούτων είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε ονειροπόλο, λάτρη των διακοπών στην παραλία. Καθίστε αναπαυτικά και δώστε στους γευστικούς κάλυκες σας εξωτικές διακοπές, ενώ προσπαθούν να αναγνωρίσουν ποια είναι τα φρούτα.
 

  • Προφίλ γεύσης: Λίτσι / Παπάγια / Φρούτα του Πάθους


Η Twelve Monkeys Vapor Co. είναι μια διεθνής πολυβραβευμένη σειρά ατμιστικών υγρών, που σας φέρνει μερικές από τις καλύτερες γεύσεις της αγοράς. Αποδέκτης του βραβείου "Best International Brand of 2017" στην Ευρώπη, αυτή η Καναδική εταιρεία προσπαθεί να σας προσφέρει τα υψηλότερα ποιοτικά συστατικά καθώς και τις πιο λαχταριστές γεύσεις. Τα υγρά αναπλήρωσης τους για ηλεκτρονικό τσιγάρο υπόκεινται στις αυστηρότερες εργαστηριακές δοκιμές.


Περιεχόμενο: 20ml άρωμα σε μπουκαλάκι PET 120ml 
Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για απευθείας χρήση! Πρέπει να αραιωθεί με βάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις ατμίσματος και βάσεις νικοτίνης εδώ.

Κατασκευαστής:
12 Monkeys
Γεύσεις:
Γεύσεις φρούτων
Συσκευασία σε ml::
120
Περιεχόμενο: :
20ml
Χώρα προέλευσης:
Καναδάς