Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Kanzi by Twelve Monkeys 20/120ml Flavor Shot

12 Monkeys, Γεύσεις φρούτων
15.90 
Μη Διαθέσιμο

Αφεθείτε σε μια φρουτώδη γευστική έκρηξη με το Kanzi by Twelve Monkeys. Αυτό το 20/120ml flavor shot συνδυάζει ζουμερή φράουλα, δροσιστικό καρπούζι και χυμώδες ακτινίδιο για μια από τις καλύτερες φρουτώδεις γεύσεις ατμίσματος στην αγορά.

Ίσως η πιο διάσημη φρουτώδης γεύση στην ιστορία του ατμίσματος! Το Kanzi έχει γεύση μόνο από τα πιο ώριμα και ζουμερά φρούτα. Αυτή η μίξη από φράουλες, καρπούζι και μια νότα ακτινιδίου είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει και τον πιο απαιτητικό. Το Kanzi είναι ένας λαχταριστός συνδυασμός φρούτων που σίγουρα θα σας συγκλονίσει.
 

  • Προφίλ γεύσης: Φράουλα / Καρπούζι / Ακτινίδιο


Η Twelve Monkeys Vapor Co. είναι μια διεθνής πολυβραβευμένη σειρά ατμιστικών υγρών, που σας φέρνει μερικές από τις καλύτερες γεύσεις της αγοράς. Αποδέκτης του βραβείου "Best International Brand of 2017" στην Ευρώπη, αυτή η Καναδική εταιρεία προσπαθεί να σας προσφέρει τα υψηλότερα ποιοτικά συστατικά καθώς και τις πιο λαχταριστές γεύσεις. Τα υγρά αναπλήρωσης τους για ηλεκτρονικό τσιγάρο υπόκεινται στις αυστηρότερες εργαστηριακές δοκιμές.


Περιεχόμενο: 20ml άρωμα σε μπουκαλάκι PET 120ml 
Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για απευθείας χρήση! Πρέπει να αραιωθεί με βάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις ατμίσματος και βάσεις νικοτίνης εδώ.

Κατασκευαστής:
12 Monkeys
Γεύσεις:
Γεύσεις φρούτων
Συσκευασία σε ml::
120
Περιεχόμενο: :
20ml
Χώρα προέλευσης:
Καναδάς