Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Mangabeys by Twelve Monkeys 20/120ml Flavor Shot

12 Monkeys, Γεύσεις φρούτων
15.90 
Σε Απόθεμα
+
Λίστα Αγαπημένων

Εξερευνήστε τις τροπικές γεύσεις της Καραϊβικής με το Mangabeys της Twelve Monkeys - ένα τολμηρό μείγμα από ανανά, μάνγκο και γκουάβα που σας μεταφέρει σε έναν ηλιόλουστο νησιωτικό παράδεισο.

Το Mangabeys είναι συγγενικό ως προς την ιδέα με το Τropika αλλά είναι ξεχωριστό στη γεύση. Το Mangabeys θα σας μεταφέρει στις ηλιόλουστες ανέμελες ακτές των νησιών της Καραϊβικής. Αυτό το λαμπερό και γεμάτο φρεσκάδα flavorshot από ανανά, μάνγκο και γκουάβα τονίζεται από μια μυριάδα φρούτων της Καραϊβικής και είναι ο τέλειος σύντροφος για μια μέρα απολαμβάνοντας τον ζεστό τροπικό ήλιο. Αφήστε τα συγκεκριμένα φρούτα του Mangabeys να σας δώσουν μια γεύση από τον τρόπο ζωής του νησιού.
 

  • Προφίλ γεύσης: Ανανάς / Μάνγκο / Γκουάβα


Η Twelve Monkeys Vapor Co. είναι μια διεθνής πολυβραβευμένη σειρά ατμιστικών υγρών, που σας φέρνει μερικές από τις καλύτερες γεύσεις της αγοράς. Αποδέκτης του βραβείου "Best International Brand of 2017" στην Ευρώπη, αυτή η Καναδική εταιρεία προσπαθεί να σας προσφέρει τα υψηλότερα ποιοτικά συστατικά καθώς και τις πιο λαχταριστές γεύσεις. Τα υγρά αναπλήρωσης τους για ηλεκτρονικό τσιγάρο υπόκεινται στις αυστηρότερες εργαστηριακές δοκιμές.


Περιεχόμενο: 20ml άρωμα σε μπουκαλάκι PET 120ml 
Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για απευθείας χρήση! Πρέπει να αραιωθεί με βάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις ατμίσματος και βάσεις νικοτίνης εδώ.

Κατασκευαστής:
12 Monkeys
Γεύσεις:
Γεύσεις φρούτων
Συσκευασία σε ml::
120
Περιεχόμενο: :
20ml
Χώρα προέλευσης:
Καναδάς