Τηλ: 210 6655088
E-mail: info@puffandclouds.gr

Don Juan Supra Reserve by Bombo 20/60ml Flavor Shot

Bombo, Γεύσεις ημικαπνικές
9.90 
Σε Απόθεμα
+
Λίστα Αγαπημένων

Bombo Platinum Tobaccos Don Juan Supra Reserve 20ml/60ml Flavor Shot

Ανακαλύψτε την απόλυτη συνεργασία των Bombo και Kings Crest με το Don Juan Supra Reserve. Βυθιστείτε σε ένα προφίλ γεύσης που συνδυάζει κέικ μπισκότου σοκολάτας, βούτυρο πεκάν και σαντιγί, όλα ενισχυμένα από μια καραμελωμένη και ψημένη νότα καπνού.

Οι εταιρίες Bombo και Kings Crest ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την τέλεια συγχώνευση μεταξύ δύο από τις πιο αναγνωρισμένες γεύσεις στην ιστορία του ατμίσματος: Don Juan Reserve + Supra Reserve.

Ένα κέικ μπισκότων σοκολάτας, βούτυρο πεκάν και σαντιγί, σε συνδυασμό με το μοναδικό γλυκό καπνό απο το αγαπημένο Supra Reserve, προσφέρουν την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Η BOMBO, η ισπανική εταιρεία που ανέδειξε την ποιότητα των πρώτων υλών και το ταλέντο στην ανάμειξη υγρών ατμίσματος, παρουσιάζει τη σειρά Platinum Tobaccos. Κλασικές συνταγές καπνού που διαρκούν στο χρόνο, με την αριστοτεχνική πινελιά της Bombo. Από την ίδρυσή τους το 2014, η Bombo® προσπαθούσε πάντα να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν με την υψηλότερη εγγυημένη ποιότητα. Αυτή η σταθερή δέσμευσή τους, που είναι η κινητήριος δύναμη τους και που απαιτούν οι πελάτες τους, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ISO 9001 για την επιχείρησή τους ως κατασκευαστές υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Περιεχόμενο: 20ml άρωμα σε αυθεντικό μπουκαλάκι Chubby Gorilla 60ml 
Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για απευθείας χρήση! Πρέπει να αραιωθεί με βάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις ατμίσματος και βάσεις νικοτίνης εδώ.

Κατασκευαστής:
Bombo
Γεύσεις:
Γεύσεις ημικαπνικές
Συσκευασία σε ml::
60
Περιεχόμενο: :
20ml
Χώρα προέλευσης:
Ισπανία